Team

Eva Jansen PB kleur portretten amsterdam 2013-5480 copy (1)
Eva Jansen – Brandmanager YAM
Als marketeer in diverse food ‘markten’ kijk ik naar vernieuwing in food producten, ingrediënten, businessideeën en foodtrends. In binnen- en buitenland; ik reis regelmatig op zoek naar inspiratie over wat er speelt in andere culturen in de keuken en op tafel. Mijn interesse gaat daarbij specifiek uit naar de puurheid en oorsprong van producten. Eten is om van te genieten met alle zintuigen, maar speelt ook een belangrijke rol voor lichaam en gezondheid.

Met Yam willen we de beste producten voor iedereen die glutenvrij eet. Producten waarmee we het leven zonder gluten leuker en makkelijker maken. Een merkmissie waar consumenten om vragen in een tijd waarin we ons meer dan ooit bewust zijn van wat we eten. Idealiter worden de inzichten van 100dagenglutenvrij breed opgepakt in de markt, zodat glutenvrij steeds bereikbaarder wordt voor iedereen die glutenvrij wil of moet eten.

Jannouk2
Jannouk Friesen-Wiltink – Gezondheidsspecialist YAM
Weten wat mensen bezighoudt op het gebied van voeding en gezondheid. De nieuwste gezondheid- en foodtrends online en offline volgen. Als gezondheidsspecialist houd ik mij bezig met voeding, gezondheidsvoorlichting en gedragsverandering. Ik weet zelf hoe het is om glutenvrij te moeten eten. Mijn passie voor bewust, puur, gezond, lekker en eerlijk eten heeft mij geholpen om van glutenvrij leven een feestje te maken.

Carolien2
Carolien van de Kamp – Coach
Getrouwd, 32 jaar en moeder van drie kinderen. Ik werk als coach in mijn eigen praktijk en begeleidt vrouwen met mijn online programma. Ik ben dit gaan doen omdat ik zo’n 6 jaar geleden bewust mijn weg naar een gezonder leven ben gaan bewandelen. Mijn lichaam werd ziek en ik merkte dat door het aanpassen van voeding en mijn levensstijl ik me veel beter ging voelen, klachten verdwenen zonder daarbij medicatie te hoeven gebruiken. Tot op de dag van vandaag maak ik nog gebruik van hetgeen ik zelf succesvol heb toegepast. Het zijn de drie pijlers waar ik inmiddels in ben opgeleid; voeding, hormonen en mindset. Ik vind het belangrijk om te weten wat de persoonlijke motivatie is om vanuit daar een prettige en goed behaalbare 100 daagse challenge te bereiken. Daar ligt ook zeker mijn rol als coach de komende tijd. Om de bloggers te begeleiden in het makkelijk toepasbaar maken van een glutenvrije levensstijl.